Lille Nyttårsaften med Aarvik !

Hei!

Nå sitter jeg (Karina) hos Anniken,  vi har nettop sett ferdig to filmer.. vi hadde egentlig bare tenkt til å se fritt vilt, men bestemte oss for å sette på en morsom film etter den, siden den ikke akkurat er den kosligste filmen vi har sett. Anette er med Stine, så det kommer helt sikkert en innlegg fra henne litt senere også.

Istad var på en Kinaresturant i lillestrøm med Moren, Mormoren og Morfaren til Anniken, var kjempe godt men LITT mye mat kanskje, så etter det orka vi så vidt å reise oss, men is måtte vi ha så vi dro på kiwi siden det var den eneste butikken som var åpen, men med vår flaks hadde jo selvfølgelig ikke de is eller oreo kjeks. Men det hadde statoil ! takk gud for statoil, er ikke det samme uten is med oreo for oss. Så nå har vi nettop spist isen og sitter å ser på bilder fra sommerferien, har ikke forandra oss så mye syns jeg. 

det bilde her er et av de vi har fra sommerferien.

Det her er fra Norwaycup. 

 

 

 

- liker dere oreo is ?

- savner dere også ferien?

- hva gjorde dere i ferien'?

- var dere på Norwaycup ?

 

- Anette og Karina

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

bergaard

bergaard

14, Skedsmo

Hei! Vi er to jenter fra Skedsmokorset på 14 år, vi eelsker fotball og å være med venner. På den bloggen her kommer vi til å legge ut masse videoer, bilder og innlegg om hverdagen vår :) håper dere liker bloggen!

Kategorier

Arkiv

hits